Špelo boli, kadar ljudje bežijo od nje

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Spoznajte vse bolj popularno vplivnico Špelo, ki je že od rojstva gluha.
Oglej si celoten članek

Špeli (@spelcka) na TikToku sledi več kot 12 tisoč oseb. Njen kanal je vse bolj popularen, tudi zato, ker mladenka odkrito govori o tem, da je gluha.

Za kanal Joonglaa je povedala veliko zanimivih stvari iz svojega življenja. Z njo se boste smejali, morda pa vam uide tudi kakšna solza. Gluhim namreč ni lahko. "Velikokrat imam tiste dneve, ko razmišljam, da ne bi smela imeti otrok, ker me skrbi, da bi bili gluhi kot jaz. Kaj, če bo trpel tako kot jaz?" pravi simpatična rjavolaska.

Več o njej boste odkrili v videu!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:33 16. Marec 2022.

    Super, da se podirajo meje, da se tudi drugačni ne bojijo stopiti v ospredje. S tem samo premikajo meja v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.