Špelo Grošelj pustil objokano in odšel, sedaj razkrila razlog

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ne ve več, kaj naj naredi …
Oglej si celoten članek

Pevka in televizijska voditeljica Špela Grošelj je prejšnji teden s svojim dolgoletnim prijateljem posnela video za Instagram in s solzico v očeh priznala, da sta se pred tem konkretno skregala. Moški, ki jo je tako vrgel iz tira, ni nihče drug  kot znani pevec in voditelj Domen Kumer, s katerim Špela prijateljuje že 15 let. Nekoč se je celo namigovalo, da sta menda bila par, gotovo pa je, da sta si še danes zelo blizu, kar pomeni, da včasih med njima tudi poči, a se strasti tudi hitro pomirijo.

"Imava zelo dinamično prijateljsko razmerje in se odlično razumeva, a Domen ima hibo, ki se jo vsi zavedamo in se jo zaveda tudi on. Neprestano zamuja. Sicer tudi sama pogosto kam zamudim, a samo tja in takrat, ko vem, da ne bo škode oz., da ne bo nič/nihče trpel/o, vedno sem točna na vse sestanke, nastope, na letalo ... torej tam, kjer vem, da moram biti točna. Domen pa je v teh 15-ih letih velikokrat zamudil tako, da se je delala škoda in tako se je zgodilo tudi zadnjič, zato sem bila zelo jezna. Prvič v vsem času najinega prijateljstva sva se skregala tako, da je vstal s kavča in protestno odšel (smeh). A je bil primoran priti nazaj, ker sva imela nekaj za oddelati in posneti back vokale za njegovo prihajajočo pesem, tako da je bilo potem vse ok," je situacijo razložila Špela.

Z Domnom sta med drugim namreč tisti večer na Instagramu snemala tudi skupni video z vprašanji sledilcev in njunimi odgovori in na posnetku se je videlo, da je Špelo prepir resnično prizadel. "Vem, da drugih ljudi ne moremo spreminjati, a če bi mi zlata ribica izpolnila tri želje, bi bila ena od njih zagotovo ta, da Domen ne bi več zamuja," je še v smehu dodala Špela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 14:48 12. Oktober 2020.

    Ja,imata pa res podobna karakterja-ampak ne v dobrem smislu.....

  • 08:38 11. Oktober 2020.

    Grda, zelo grda lastnost.

  • 03:57 11. Oktober 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.