Špelo je Božiček okronal z nazivom mama!

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Svetlolaska je novega družinskega člana že pokazala svetu …
Oglej si celoten članek

Špela Pavlin (nekoč Kleinercher ), simpatična svetlolaska, ki je nekoč prepevala v priljubljeni skupini Atomik Harmonik, je prejšnji teden postala mamica! Špelca je pred enim tednom objavila fotografijo izpred ljubljanske porodnišnice in sporočila, da se ponosni očka odpravlja domov. Pevka in njen soprog, hokejist Žiga Pavlin, sta se razveselila fantka, ki sta mu nadela ime Matias.

Sicer pa je Špela, ki s soprogom sicer živi na Češkem, julija za zurnal24.si priznala, da sta se za naraščaj trudila več let. "Sedaj lahko povem, ko se je po toliko letih končno posrečilo, da sva zelo dolgo poskušala zanositi," je bila odkrita poleti, ko je tudi povedala, kakšne nosečniške težave so jo pestile: "Počutim se dobro, namesto jutranjih, imam večerne slabosti, tako kot ponavadi, imam vse drugače kot ostale ženske. Trebušček pa lepo raste in jaz z njim, ha, ha."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • ode
    09:18 25. December 2019.

    Glede na hektolitre skozi vse odprtine konzumirane s. tekočine, je to malo pozno.

  • 05:19 25. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 22:20 24. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.