Špelo najbolj prizadeli komentarji na račun družine

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
"V čim krajšem času sem se morala naučiti stvari, ki so se jih ostali učili en mesec, zaradi tega sem bila pod velikim pritiskom," pravi Špela, ki je morala v ponedeljek zapustiti šov Gotilna išče šefa.
Oglej si celoten članek

Si takoj sprejela povabilo za ponoven vstop v šov?
Ja, seveda. Hotela sem pokazati, da sem se spremenila, gledalcem pa sem želela sporočiti, da naj bodo pozorni tudi na kaj drugega, ne le na osebnost.

Meniš, da si popravila prvi vtis?
V prvih dveh tednih sem se dobro držala, v tretjem tednu, ko sem bila postavljena za vodjo, pa je počilo, saj je bil pritisk res velik. Spraševala sem se, kako naj jaz ukazujem ekipi, ki ve več od mene.

Na kaj si najprej pomislila, ko te je šef Bine postavil za vodjo?
Zelo sem bila presenečena. Bilo mi je čudno.

V teh treh tednih si morala v kuhinji zelo veliko nadoknaditi. Kaj je bilo najtežje?
Najtežje se je bilo privaditi na tempo. V čim krajšem času sem se morala naučiti stvari, ki so se jih ostali učili en mesec, zaradi tega sem bila pod velikim pritiskom.

V zadnjem tednu ste večkrat delovali brez volje. Ste se borili?
Priznam, da sem se umaknila. Ni pa mi bilo vseeno. Ko se zaveš, da je bila ekipa tudi zaradi tebe poražena, lahko izgubiš voljo.

Si si želela domov?
Ne, hotela sem ostati v šovu. Delo v kuhinji ni bilo tisto, kar me je uničilo. Bolj naporno je bilo dajanje izjav. Po napornem delovnem dnevu je namreč včasih težko dajati še intervjuje.

Almir je izjavil, da na tvoje vodenje nima pripomb, saj si dala vse od sebe. Smo res videli tvoj maksimum?
Ja, pri vodenju ste videli moj maksimum. Človek, ki mora v dveh tednih nadoknaditi zamujeno, mora pokazati še več. Mislim, da sem glede na svoje izkušnje teden dobro odvodila. V ekipi je bilo nekaj zmede, a smo se na koncu vedno dogovorili. Opazila pa sem, da so se nekateri ob to spotaknili.

Kdo se je spotaknil?
Komentatorji na forumih, ki so izpostavljali moj odnos do starejših. Drugi so se z odnosi v kuhinji očitno bolj obremenjevali kot mi tekmovalci.

V izjavah si se na kritike odzivala precej odrezavo. Zakaj?
Ko sem rekla, da mi je "ravno“, tega nisem mislila resno. Nenavadno mi je bilo, da je šef Bine pred kamerami kritiziral moje delo, ko pa ni bilo kamer, se na moje oziroma naše napake ni toliko oziral. To me je malo zmotilo.

Ob slovesu ti je šef rekel, da ni videl tvoje želje in ljubezni do kuhanja. Kako komentiraš njegove besede?
V prvem tednu mi je rekel, da vidi mojo željo po znanju in da si je, ko je bil v mojih letih, želel mentorstva. Tega si tudi jaz želim. Morda nisem bila dovolj očitna. Definitivno se želim izobraževati še naprej.

Boš upoštevala njegov nasvet, da moraš delati na sebi?
Že ob prvem slovesu mi je rekel, da se moram pomiriti. Že takrat sem ga upoštevala, zato ga bom tudi sedaj.

Kaj boš počela sedaj?
Ne vem še. Trenutno mi je pomembno to, da se posvetim družini, ki sem jo zelo pogrešala.

Kaj Slovenija še ne ve o tebi? Kakšna je Špela, ko ni pod pritiskom?
Špela je zasebno definitivno bolj sproščena in povezana z drugimi. Povezani smo bili sicer tudi tekmovalci v šovu, a je javnost to videla drugače. Žalostno. Govori se marsikaj, kar ni res. Gre za ljudi, ki ti v obraz kritik nikoli ne bi upali povedati.

Kateri komentarji so te najbolj prizadeli?
Tisti, v katerih omenjajo mojo družino, ki s šovom nimajo nič. Nekateri so se po spletu spraševali, kako so lahko ponosni name. Sporočam jim, naj se malo nad sabo zamislijo. Svojega otroka ima vsak rad. Žalostno, kako ljudje sprejemajo stvari, ki jih vidijo na televiziji.

Kaj poleg kuhanja še rada počneš?
Toliko delam, da za hobije nimam časa. Najraje se posvečam prijateljem in družini, s katero preživim veliko časa.

Časa za ljubezen torej ni?
V zadnjem času ga res ni bilo.

Si ga boš sedaj vzela?
Bomo videli, to pride spontano. Najprej sem poklicala ostale kandidate.

S snubci se torej še nisi ukvarjala?
Ne vem, če sploh so. (smeh).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • Bar
    10:13 3. December 2014.

    https://www.youtube.com/watch?v=kQVyCYsucug

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.