Špelo spet čaka nehvaležno delo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Za Špelo Grošelj bo letošnji januar še prav poseben, kljub temu da jo čaka nehvaležno delo.
Oglej si celoten članek

Pevka Špela Grošelj bo čez teden dni dopolnila okroglih 30 let. Obletnico namerava proslaviti z zabavo, na katero bo povabila vse tiste, s katerimi se zadnjih deset let druži tako zasebno kot poslovno. 

Načrtovanje zabave jo še čaka, saj je imela decembra za to le malo časa. Poleg predstavitve nove pesmi je namreč imela tudi veliko nastopov. "Pripravljam se na praznovanje 30. rojstnega dne in vsako leto ugotavljam, da je to zelo nehvaležno delo, saj je zabava po najbolj napornem mesecu in imam zelo malo časa za priprave," je za Story dejala Špela. Kljub temu je prepričana, da ji bo vse uspelo pripraviti še pravočasno.

Špelo pa v novem letu čaka še nekaj. Kot nam je pred časom dejala, se pripravlja na nov osebni izziv, za katerega si ni nikoli mislila, da se ga bo lotila. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.