Spet divje: Ksenija iz BB v Srbiji simulirala divji seks

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ksenija Kranjec ima novega prijatelja. S tem je kar dvakrat simulirala divji seks.
Oglej si celoten članek

Foto: Youtube Ksenija Kranjec Kseniji Kranjec, ki se je spomnimo iz slovenskega Big Brotherja, v srbskem šovu Parovi vsekakor ni dolgčas. Čeprav je bila na začetku bolj v ozadju, so jo tekmovalci, ki se med seboj dobro poznajo, lepo sprejeli. Ksenijo so v mesecu dni sotekmovalci celo prelizali, jo masirali, grabili za zadnjico in prsi, z eno od tekmovalk pa se je celo stepla.

No, tokrat je s sostanovalcem Denisom (ki je sicer gej) simulirala divji seks. Med igro steklenica resnice, pa se je celo minuto poljubljala s sotekmovalko, drugi polizala zadnjico, tretji pa pustila, da njo preliže po trebuhu. Več pa si oglejte v videih spodaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:08 22. Januar 2017.

    fak IQ mi je padu za 10 točk po odprtju tega članka :/ šli ste v k**** res

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.