Spet se bo tresla Gora Rocka

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
Tresla se bo gora, špilal se bo rock! Festival GorA RockA bo letos že osmič na Šentviško planoto pripeljal številne odlične skupine iz Slovenije in drugod.
Oglej si celoten članek

Na letošnjem festivalu GorA RockA, ki bo potekal od petka, 22. junija, do nedelje, 24. junija, na Šentviški planoti (Severna Primorska, med Tolminom in Idrijo, v Občini Tolmin), se bo predstavilo okoli 12 skupin, med drugim tudi Prljavo kazalište (na sliki zgoraj), Pankrti, Niet, Mi2, Let3, Zablujena generacija, Zmelkoow, Banditi in Hollywood Rose (G N'R tribute skupina). Poleg dobrega rocka pa boste v treh dneh festivala lahko uživali tudi ob pestrem dodatnem programu in seveda brezplačnem kampiranju, vključno z brezplačnimi zajtrki in kosili po ugodnih cenah.

Lani je festival obiskalo 6.500 ljudi, celoten dobiček festivala pa so namenili lokalni skupnosti in posameznikom. Tudi letošnji festival bo minil v znamenju dobrodelnosti, in sicer bodo vsa zbrana sredstva nakazali Zdravstvenemu domu Tolmin za nakup defibrilatorjev.

V okviru festivala je v Orto Baru potekal tudi finale predizbora za domače, neuveljavljene zasedbe, ki bodo nastopile na Gori Rocka, v katerega so se uvrstile skupine Clade, After Burn, Motorfine in NE ŠE. Izbrani skupini bosta znani prihodnji teden. Med skupinami, ki so bile v predizborih, pa so izbrali tudi dve skupini za druga dva festivala. Tako bo na Metalcampu 2012 nastopila skupina Barehanded, na Punk Rock Holiday pa The Closhers.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.