Spet se boste bali krvave Carrie

Foto: Continental Film Carrie Foto: Continental Film Carrie Foto: Continental Film Carrie Foto: Continental Film Carrie Foto: Continental Film Carrie Foto: Continental Film Carrie Foto: Continental Film Carrie Foto: Continental Film Carrie Foto: Continental Film Carrie Foto: Continental Film Carrie Foto: Continental Film Carrie Foto: Continental Film Carrie
Prihodnji teden, tik pred nočjo čarovnic, na naša filmska platna prihaja najnovejša verzija kultne grozljivke Carrie.
Oglej si celoten članek

V novi različici kultne grozljivke se znajdemo v majhnem ameriškem mestu, kjer se mora sramežljiva najstnica Carrie (Chloë Grace Moretz) vsak dan spopadati s temačnimi misli versko obsedene mame Margaret (Julianne Moore). Tudi v šoli se ji ne godi nič bolje, saj je ves čas tarča posmeha priljubljenih deklet pod vodstvom domišljave Chris (Portia Doubleday).

Zaveznico najde v prijazni učiteljici Desjardin (Judy Greer), ki ji skuša pomagati pri vključevanju v običajno najstniško življenje. Po seriji novih ponižanj Carrie presenečeno ugotovi, da se v njej skrivajo nenavadne nadnarave moči, toda s tem odpre uničujočo Pandorino skrinjico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.