Spet se je močno poredil

Foto: FameFlynet Matthew Perry Foto: FameFlynet Matthew Perry Foto: FameFlynet Matthew Perry Foto: FameFlynet Matthew Perry
Igralec Matthew Perry ima znova težave z odvečnimi kilogrami.
Oglej si celoten članek

Številni oboževalci so v skrbeh za igralca Matthewa Perryja, saj se je znova močno poredil. Igralec, ki je priznal, da ima težave z odvečnimi kilogrami, je bil med snemanjem priljubljene serije Prijatelji večkrat tarča zlobnih jezikov, ki so ga označevali za debeluha. V zadnjih dneh se je igralec pojavil v javnosti še bolj okrogel kot kadarkoli.

A nekateri njegovi prijatelji trdijo, da je njegova polnejša postava zdaj veliko boljša kot suhljata, ki jo je imel pred leti. Takrat je namreč užival droge in alkohol, zaradi težav s trebušno slinavko pa je izgubil deset kilogramov.

Pred kratkim je igralec priznal, da svojo nekdanjo suhljato podobo težko gleda na starih fotografijah. "Danes sem veliko boljšega zdravja," je povedal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.