Spet sta se razšla …

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Nicole Scherzinger je zapustila dirkača Lewisa Hamiltona. Že četrtič v sedmih letih …
Oglej si celoten članek

36-letna Nicole naj bi razmerje s šest let mlajšim dirkačem formule 1 končala, ker je ni hotel peljati pred oltar. "Mera je polna. Nicole se zaveda, da se Lewis ne želi poročiti z njo. Je zelo nesigurna glede svoje prihodnosti,“ je izdal zvezdničin prijatelj.

Kaj točno se je med njima zgodilo, sicer ni znano. Še marca 2014 sta oba govorila o poroki. Po tem, ko je trikrat zavrnila njegovo snubitev, je Nicole lani le sprejela njegov zaročni prstan.

Za njuno ljubezen obstaja upanje … Parček se je namreč že večkrat razšel, a prav dolgo drug brez drugega nista zdržala. Nicole in Lewis sta se spoznala 2007, eno leto pozneje sta zvezo potrdila. Prvič sta se razšla 2010, drugič 2011. Kot razlog za konec sta navedla svoja natrpana urnika. A čustva so bila premočna. Zvezdnika sta se spet našla in skupaj zdržala dve leti, do poletja 2013. Štiri mesece pozneje se je Nicole spet začela udeleževati njegovih dirk.

Bomo videli, koliko časa bosta tokrat zdržala drug brez drugega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:41 5. Februar 2015.

    Ir. K. : ...bomo videli, koliko časa bosta... /nas prou en kurc briga/!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.