Spet za pogajalsko mizo

Foto: Žurnal24 Svojo podporo je prišel izkazati tudi Ray Romano.
Konec meseca se bodo nadaljevala pogajanja med scenaristi in večjimi studiji. Upajo, da bodo pogajanja obrodila sadove.
Oglej si celoten članek

Scenaristi in predstavniki večjih studijev so se dogovorili, da bodo 26. novembra nadaljevali s pogajanji, v upanju, da se bo stavka končala. Kljub vsemu pa scenaristi stavke ne bodo prekinili, ampak bodo tudi naslednji teden vztrajali na ulicah.

Obe strani sta se pripravljeni pogovarjati, a bo kljub temu potrebno veliko dela, da bodo podpisali pogodbo, ki bo nadomestila tisto, ki se je iztekla 31. oktobra. Scenaristi še vedno vztrajajo pri zahtevi, da jih je potrebno upoštevati pri delitvi dobička od distribucije preko interneta, mobilnikov in drugih novih medijev.

Broadway bo mogoče kmalu spet oživel
Pogajanja med odrskimi delavci, ki so brez pogodbe že od konca julija, in producenti na Broadwayu naj bi se nadaljevala danes. Obe strani si prizadevata, da bi se dogajanje na Broadwayu začelo normalno odvijati še pred bližajočimi se božično-novoletnimi prazniki, saj so predstave v tem času zelo obiskane.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.