Spiegel: "Bolje bi bilo, da bi bili tiho, gospa Trump"

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Žena ameriškega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa, Slovenka Melania Trump, je spet spregovorila. Spiegel neusmiljen …
Oglej si celoten članek

"Melania Trump med volitvami ne nastopa veliko. Na podlagi tega videa lahko sklepamo, zakaj: V Wisconsinu je možu zapela hvalospev, ki pa je bil strašljivo preprost,“ je njen govor opisal nemški Der Spiegel.

"Pozdravljeni, čudovito je biti tukaj z vami in z mojim možem. Zelo sem ponosna nanj. Je delaven, prijazen, ima veliko srce, je močan, pameten, dober govorec in pogajalec, govori resnico, je dober vodja, je pravičen. Kot sedaj že veste, bo, če ga napadete, nazaj udaril desetkrat močneje. Ne glede na to, kdo ste, moški ali ženska, z vsemi ravno enako. Je borec. Če ga izberete za svojega predsednika, se bo boril za vas in našo državo. Delal bo za vas in z vami. Skupaj bomo Ameriko spet naredili močno in veliko," je povedala Trumpova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 20:37 7. April 2016.

    Da te sram ni kako govoriš

  • 17:44 7. April 2016.

    Hvala bogu, da je spokala iz Slovenije.

  • 17:13 7. April 2016.

    In koliko njih javno nastopa pred celim svetom?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.