Spletite razmršeno kito

Foto: Imaxtree Lela Rose Foto: Imaxtree Mabille Foto: Imaxtree CNC Foto: Imaxtree Valentino Foto: Imaxtree Lacoste Foto: Imaxtree Hash Foto: Flynet Taylor Swift Foto: Flynet Blake Lively
Želite atraktivno in sproščeno poletno pričesko? Spletite kito. Razmršeno, elegantno, francosko ...
Oglej si celoten članek

Prava pričeska za sproščen videz je kita, ki je letos modna v vseh različicah. Spretnejše na strani spletite francosko kito in jo skupaj s preostalimi lasmi spnite v čop, zelo modne so razmršene kite, ki delujejo, kot da ste jih spletli že včeraj, v razmršen čop pa lahko spnete tudi več manjših kitk. Seveda s kitami lahko oblikujete tudi gladko sijočo pričesko, s katero boste nadgradili športni videz.

Kite, kitke

Za katero od pričesk se boste odločili, je odvisno od spretnosti, zato začetnice poskusite s klasično kito in kitkami, bolj vešče pa s kito v obliki ribje kosti. Spletite več kitk in jih zvijte v figo ali pa z njimi le popestrite rahlo valovito pričesko.

Namig

Za trendovski videz na umite in še mokre lase nanesite izdelek za volumen, nato lase posušite skoraj do konca. Več polnosti boste dobili, če boste lase sušili z glavo nagnjeno naprej in sušilnik usmerili proti korenom las. Če so vaši lasje zelo tanki in gladki, pa jih pred pletenjem rahlo natupirajte. Odločite se za eno od neštetih različic (namige lahko poiščite v galeriji), lase poljubno razdelite na tri ali štiri (odvisno od pletenje) pramene in naj se pletenje začne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.