Spodnjice za levičarje

Foto: Žurnal24 Levičarjem in tudi desničarjem se obeta hitro oblačenje.
Levičarji bodo končno prišli na svoj račun tudi pri spodnjem perilu. Na angleški trg prihajajo spodnjice, ki jim ne bodo delale preglavic.
Oglej si celoten članek

Trgovsko podjetje v Veliki Britaniji je oblikovalo prve spodnjice za moške, ki so levičarji. Pri natikanju perila bodo prihranili pičle tri sekunde, ki pa po besedah oblikovalcev niso tako zanemarljive.

A na žalost bodo nove spodnjice malo dražje od navadnih, torej tistih, ki si jih natikajo desničarji. Zanje bo treba v Veliki Britaniji odšteti med 16 in 22 funti, vendar so trgovci prepričani, da jih bodo Britanci, seveda levičarji, sprejeli z navdušenjem.

In v čem so nove spodnjice tako posebne? Tradicionalno odpiranje na Y je ljubše in tako lažje za desničarje, saj je razporek na desni strani. Nove spodnjice se bodo ponašale z vodoravnim razporkom in tako vsem, še posebej pa levičarjem, prihranila čas.

Gre za pomemben korak pri enakopravnosti levičarjev, meni vodja trgovske verige Debenhams. "Mogoče se zdi sprememba pokončnega razporka v vodoravnega kot majhen korak, vendar gre v resnici za velik napredek, na katerega smo vsi čakali."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.