"Spolne težave zaradi piščancev"

Foto: Žurnal24 Temnopolti moÅ¡ki črnec seks iStockphoto
Če si moški ne želi težav med rjuhami, potem po navedbah bolivijskega predsednika ne sme jesti piščanca.
Oglej si celoten članek

Bolivijski predsednik Evo Morales je sprožil polemiko, potem ko je izjavil, da moški, če želijo ohraniti svojo spolno moč, ne smejo jesti piščanca. To bi jim prav tako pomagalo pri izgubi las, je še dodal.

Proizvajalci piščancev po besedah predsednika v živali vbrizgavajo ženske hormone, kar tako lahko vodi do plešavosti in težav pri spolnosti.

Morales pa očitno ni dobro ozaveščen in ima zastarele poglede, pravijo strokovnjaki. Proizvajalci v Evropi, ZDA in več drugih državah so namreč opustili uporabo hormonov že pred desetletji, večina zahodnih držav pa to brez premisleka prepoveduje.

Predsednik ima prav tako napačne predstave glede plešavosti. Moška plešavost je posledica dihidrotestosterona, prevladujočega moškega in ne ženskega hormona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.