Spolnega nadlegovanja in rasizma obtožena tudi znana pevka

Foto: Profimedia
Ne samo ženske, tudi moški so lahko žrtve.
Oglej si celoten članek

V Hollywoodu se vsakodnevno v medijih pojavljajo nova imena znanih igralcev, producentov, režiserjev, ki so spolno nadlegovali ženske (nekateri tudi moške). Zdaj pa je v javnost prišlo novo ime, tokrat žensko.

Pevka Mariah Carey naj bi spolno nadlegovala svojega nekdanjega varnostnika Michaela Anella. Ameriški medij TMZ je izvedel, da naj bi bila do njega celo rasistično nastrojena. Kot je povedal Anello je Mariah pred njih izvajala seksualne akte z namenom, da bi jo on med pri tem zasačil, jo opazoval.

Anello je opisal pripetljaj, ko se je Mariah nastanila v hotel v Cabu San Lucas. Prosila za pomoč s kovčki. Ko jih je prinesel v njeno sobo, je bila oblečena v prozorno kombinežo, ki niti nit bila zapeta, spodaj pa je bila popolnoma gola. Ko je želel zapustiti sobo, ga je prosila, da kovčke premakne na drugo stran apartmaja. Anello trdi, da med njima ni prišlo do fizičnega kontakta.

Dodal je, da je bila do njega tudi rasistično nastrojena in da ga je zmerjala z nacistom, skinom, belim supermačistom in celo članom kukluksklana. Anello pravi, da je diva želela biti obkrožena s temnopoltimi moškimi in nikoli z belci.

Varnostnik pevko toži tudi, ker naj bi mu bila dolžna kar 220 tisoč ameriških dolarjev, saj naj ne bi plačevala njegovih uslug, ko je delal zanjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 10:06 11. November 2017.

    Po celem svetu jih iščete in križate, samo domačega spolnega nadlegovalca farmacevtke ne omenjate., na kozlanje mi greste, res ste …

  • 08:34 11. November 2017.

    Res je hudičeva,tud men ga je potegnla,sam se nisem ni brano.

  • mph
    20:25 10. November 2017.

    Kakšna deformiranost v tem svetu slave in blišča .... spodaj pa gnojnica.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.