Spominov ni več

Foto: Žurnal24 Björn Ulvaeus (na sliki desno) se spominja le še redkih stvari iz preteklosti. I
Nekdanji član švedske zasedbe Abba Björn Ulvaeus se uspehov skupine ne spominja več. A ne, ker se jih ne bi želel.
Oglej si celoten članek

Ulvaeus izgublja dolgoročni spomin. Glasbenik se ne spominja, da je leta 1974 skupina s pesmijo Waterloo osvojila Evropo. "Tako je, kot me ne bi bilo tam," je povedal v intervjuju za angleški časnik.

Zdravniki vzroka za njegovo težavo še niso našli. Björn si skuša pomagati na različne načine. Poskusil je s hipnozo, redno pregleduje stare fotografije in videoposnetke. Za zdaj brez uspeha. Pevec je poročen s švedsko novinarko Leno Kallersjo, s katero ima štiri otroke, a se vsega iz njihove preteklosti ne spomni več.

Manjkajoče spomine še posebej pogreša sedaj, ko je premiero doživel film o skupini z naslovom Mamma Mia, v katerem je tudi sam odigral manjšo vlogo. Zanimanje novinarjev za skupino se je povečalo, Björn pa ima težave s pripovedovanjem o dogajanju na višku slave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.