Spor med Kate in kraljico dosegel nove višave

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Princ William se je postavil na ženino stran.
Oglej si celoten članek

Vojvodinja Kate se je po dolgem času spet pojavila v javnosti in fotografom pokazala svoj rastoči trebušček. Lepotica je namreč trpela za močno obliko jutranje slabosti. Njeno stanje se počasi izboljšuje, je dejal vir.

Če gre verjeti najnovejšim govoricam, se Kate uradnim dogodkom ne izogiba le iz zdravstvenih težav. Kraljico naj bi postavila pred dejstvo, da se po rojstvu tretjega otroka ne želi več pojavljati v javnosti, saj je najbolj srečna v vlogi matere in žene. Kraljica naj bi od jeze "prebledela". Elizabeta je znana po svoji discipliniranosti, zato ne more razumeti, kako se lahko bodoča kraljica Velike Britanije izogiba svojim dolžnostim. V njun spor se je moral vmešati William, ki je dosegel kompromis. Kate se bo morala odslej udeleževati le še  dobrodelnih dogodkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:12 25. Oktober 2017.

    A vi to resno: kako se lahko bodoča kraljica Velike Britanije izogiba svojim dolžnostim. Od kdaj pa je na vrsti …

  • 11:56 25. Oktober 2017.

    Kraljica ima na nek način še kako prav. Gre za službo in v službi je treba biti prisoten in tudi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.