Spor med zvezdnicama: Po bratovi smrti napadla Sarah Jessico Parker

Foto: Profimedia
Kim Catrall s Sarah Jessico Parker ne želi imeti več stikov.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica serije Seks v mestu, Kim Catrall, je pred nekaj dnevi izgubila brata Chrisa, ki je dočakal le 55 let. Po tragičnem dogodku se je Kim, ki je v omenjeni seriji igrala Samantho, za podporo zahvalila oboževalcem in tudi nekdanjim sodelavcem.

Oglasila se je tudi Sarah Jessica Parker in ji po družabnem omrežju izrekla sožalje. Kim se ji je “zahvalila” z javnim napadom: “Mama me je danes vprašala: 'Kdaj te bo Sarah Jessica Parker, ta hinavka, pustila pri miru?' To, da ves čas poskušaš navezati stike, je opomnik, kako kruta si bila takrat in tudi sedaj. Naj ti še enkrat pojasnim. Nisi moja družina. Nisi moja prijateljica. Prenehaj izrabljati našo zasebno tragedijo, da bi obnovila svoj imidž 'prijaznega dekleta'.”

Kim je ob zapisu objavila tudi povezavo do članka, ki govori o tem, da ne bodo posneli napovedanega filma Seks v mestu, ker naj bi imela Kim prevelike zahteve, kar je zavrnila. Kim ni imela nobenih zahtev, saj filma nikoli ni želela posneti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.