Spor se za zvezdnico ni dobro končal

Foto: Profimedia
Na obrazu nosi posledice.
Oglej si celoten članek

Na robu newyorškega tedna mode je prišlo do incidenta med raperkama Nicki Minaj in Cardi B. Slednja je domov odšla z buško nad očesom …

Zvezdnici sta si že dalj časa v laseh, ker naj bi Nicki o svoji tekmici širila laži. Tej je dokončno prekipelo, ko je Nicki v spor začela vmešavati njeno hčerko. 

Foto: Profimedia nicki minaj

Cardi B je na zabavi revije Harper's Bazaar stopila do Nickijine mize, a so jo ustavili glasbeničini varnostniki. Ker se z njo ni mogla pogovoriti, je Cardi B vanjo zalučala čevelj, ki je Nicki za las zgrešil. Med prerivanjem je nato varnostnik s komolcem zadel Cardijin obraz, kar je na njenem čelu pustilo veliko buško. Kot so povedali očividci, se je zdelo, da so bili člani Nickijine ekipe na napad pripravljeni. 

Foto: Profimedia Cardi B
Boso Cardi B so varnostniki prireditve takoj pospremili iz dvorane. Nicki naj bi med celotno akcijo ostala popolnoma mirna. Menda ni trenila niti z očesom, ko je vanjo letel čevelj. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.