Športnik za plitve žepe

Foto: Žurnal24 Toyota in Fuji načrtujeta športni avto za mlajše voznike.
S skupnimi močmi Toyota in japonska družba Fuji Heavy Industries načrtujeta proizvodnjo cenovno ugodnega športnega avtomobila, s katerim ciljata predvsem na mlajše voznike.
Oglej si celoten članek

Novi športni avtomobil bo odlikovala razmeroma ugodna cena, saj naj njegova vrednost ne bi presegla 16.780 dolarjev (12.268 evrov), prodajala pa naj bi ga Toyota. S tem naj bi podjetji pritegnili mlajše osebe, da bi se odločile za nakup. Toyota je sicer od oktobra 2005 8,7-odstotna lastnica družbe Fuji Heavy. Slednja proizvaja avtomobile znamke Subaru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.