Spoznajte carje in luzerje leta!

Foto: Žurnal24 car, carji in luzerji Foto: Flynet/JLP Jennifer Aniston Foto: Reuters Bradley Cooper Foto: Reuters Pippa Middleton Foto: Reuters Kate Middleton Foto: Reuters Jennifer Lopez Foto: Žurnal24 luzer, carji in luzerji Foto: Žurnal24 On moleduje, ona ne želi nič slišati. (Foto: Reuters) Foto: Flynet Ashton Kutcher Foto: Flynet Jesse James Foto: Flynet Kim Kardashian Foto: EPA Hugh Hefner, Crystal Harris
Tako kot Božiček skozi vse leto dela seznam porednih in pridnih otrok, tako smo tudi mi naredili seznam carjev in luzerjev leta. Preverite, kdo se je znašel na našem seznamu plusov in minusov.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:03 18. December 2011.

    Beseda "car" nikoli ni bila in tudi sedaj ni slovenska beseda !!! Mogoče bo sedaj po novem, ko bo Janković …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.