Spoznajte Demi Rose: Mini manekenko, ki je utelešenje moških sanj!

Foto: Profimedia Demi Rose Foto: Profimedia Demi Rose Foto: Profimedia Demi Rose Foto: Profimedia Demi Rose Foto: Profimedia Demi Rose Foto: Profimedia Demi Rose Foto: Profimedia Demi Rose Foto: Profimedia Demi Rose Foto: Profimedia Demi Rose
Mala Britanka z lahkoto konkurira ostalim mesenim lepoticam …
Oglej si celoten članek

Demi Rose je 24-letna manekenka, ki stereotipe v tem poklicu ruši s svojo višino, meri namreč le 157 centimetrov, in pregrešnimi oblinami. Prihaja sicer z Otoka, a je večino časa v kopalkah, saj je trenutno zelo iskan model v tej branži. 

Opazila sta jo tudi DJ Khaled in Chris Brown ter jo umestila v svoje videospote, na Instagramu pa ima že skoraj 10 milijonov sledilcev. Če vas zanima, zakaj ima toliko oboževalcev po celem svetu, pokukajte v galerijo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 17:48 9. September 2019.

    Utelešenje moskih sanj? Več kot očitno tale A.H.F nima niti najmanjšega pojma o moških. Tole je svetlobna leta daleč od …

  • 16:03 9. September 2019.

    Ko bi rit od kita prilepil na surikato.

  • 09:55 9. September 2019.

    Dej dej fetiš.....rit kt tovorni Antonov.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.