Spoznajte Haylie Noire, nagico, ki je pretentala Instagram

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Belgijka Haylie Noire natančno ve, kako pozirati, da Instragam njenih seksi fotografij ne bi izbrisal.
Oglej si celoten članek

O Haylie Noire ni znanega veliko … Je Belgijka, ki živi v Franciji, in je v zelo kratkem času zaslovela na Instagramu. Lepotica, ki je najbolj ponosna na svojo okroglo zadnjico, ima že več kot 244 tisoč sledilcev, ki jih dnevno razveseljuje z napol golimi posnetki, in to četudi je Instragram – vsaj kar se golote tiče – zelo staromoden.

Haylie pa je zelo prebrisana. Kot je nekoč izjavila, obžaluje cenzuro na Instragramu, a se je nanjo navadila. Kako dobro ji to uspeva, pričajo njene seksi fotografije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 23:17 28. April 2017.

    Umetni joški , se pravi ni original !

  • 20:52 28. April 2017.

    Res moraš biti zguba, da drugače, kot s svojim golim telesom, ne znaš vzbuditi pozornosti.

  • 19:58 28. April 2017.

    irena, vidve s katjo sta primera za psihiatra, razen če te svoje članke producirate po naročilu urednika, ki vaju ima …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.