Spoznajte Planetove ženine, eden je nad ženskami zelo razočaran ...

Foto: Planet TV poroka na prvi pogled, Matic Korošec Foto: Planet TV poroka na prvi pogled, Kristijan Bogar Foto: Planet TV poroka na prvi pogled, Rudi Mlakar Foto: Planet TV poroka na prvi pogled, Andrej Štelcer Foto: Planet TV poroka na prvi pogled, Marko Milosavljević Foto: Planet TV poroka na prvi pogled, Miha Plasaj
Kmalu bo na sporedu 3. sezona ljubezenskega šova Poroka na prvi pogled.
Oglej si celoten članek

4. marca se začne nova sezona šova Poroka na prvi pogled. Neveste smo že predstavili, sedaj pa so na vrsti ženini, ki bodo iskali sorodno dušo.

Pri tem jim bodo pomagali strokovnjaki, psiholog Timotej Strnad, partnerska terapevtka Špela Gornik ter publicistka Sonja Javornik.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:51 16. Februar 2024.

    Jooj Miha Plasaj...sej ne moreš verjet. A si že nehal swingat? Mogoče je to težava tvojih vez. Upam, da tvoja …

  • 09:57 16. Februar 2024.

    Psiholog pri 40 letih še samski in drugim išče partnerje? Butasto. Najprej naj pomete pred svojim pragom in poišče svojega …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.