Spoznajte pohištvene trende

Foto: Arhiv organizatorja ambient Foto: Anže Petkovšek ambient Foto: Boštjan Tacol ambient Foto: Boštjan Tacol ambient Foto: Arhiv organizatorja ambient Foto: Boštjan Tacol ambient
Spoznajte trende pohištvene industrije in poiščite kako zamisel za svoj dom.
Oglej si celoten članek

Na največji mednarodni razstavi pohištva in notranje opreme v Sloveniji Ambient Ljubljana se do jutri predstavlja skoraj 300 podjetij iz 19 držav, pozornost pa pritegnejo nagrajenci – predvsem deset najboljših ustvarjalnih dosežkov s področja oblikovanja. Zanimivi so tudi študentske rešitve in domiselno zasnovani labirint Društva oblikovalcev Slovenije, ki vas skozi temo popelje do osvetljenih razstavljenih predmetov. Sejem tudi z nagradami poudarja preproste, uporabne in okolju prijazne rešitve, ki odpirajo nove možnosti.

Vstopnice po 7 evrov

  • Urnik. Danes od 10. do 20. ure, jutri od 10. do 18. ure.
  • Sejemski katalog. Prejmete ga ob nakupu vstopnice in pregledno vas usmerja med ponudbo razstavljalcev.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.