Spoznajte Robinsonove – Meet the Robinsons

Foto: Žurnal24
Privoščite si nepozabno doživetje z Disneyjevo sijajno komedijo Spoznajte Robinsonove.
Oglej si celoten članek

To je vznemirljiva dogodivščina, ki vas bo popeljala v svet domišljije in presenečenj. Pridružite se genialnem izumitelju Luki, ki se odpravi na vznemirljivo potovanje skozi čas, da bi našel družino, ki je nikoli ni poznal. Pristane v neverjetnem svetu leta 2037, kjer so pojoče žabe in psi z očali vsaj tako vsakdanji kot govoreči dinozavri.

Ob osupljivem preobratu bo Luka odkril, da je prihodnost odvisna prav od njega, vendar je ne bo mogel rešiti sam – potreboval bo pomoč nenavadne družine Robinson, ob kateri se bo naučil gledati le naprej in verjeti vase.

Film je po vsem svetu zaslužil več kot 180 milijonov dolarjev.

Dolžina: 94 minut
Leto: 2007
Država: ZDA
Režija: Stephen J. Anderson
Scenarij: Michelle Bochner in Daniel Gerson po zgodbi Williama Joyca
Igrajo: Sebastian Cavazza, Nataša Matjašec

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.