Spoznali, da jih je škoda za radio

Foto: Mediaspeed.net (Foto: Mediaspeed.net) Foto: Boštjan Tacol Jana Morelj Foto: Marko Ocepek denis avdić Foto: Pro Plus Ota Roš Foto: Maja Jeremič Jasna Kuljaj Foto: Pro Plus scena 14.02.13. gregor trebusak, foto: pro plus Foto: Katja Kodba / Mediaspeed Nada Pavšin Foto: Mediaspeed.net Alenka Oldroyd - Reza, prijateljica Foto: Žurnal24 Marko Potrč Foto: Žurnal24 polona pozgan
Nekateri naši najbolj znani televizijski voditelji so svojo pot začeli na radiu. Morda so spoznali, da je škoda, da se skrivajo za mikrofonom ali pa so slišali, kaj si o radijcih misli Joey iz serije Prijatelji.
Oglej si celoten članek

"Radio, to je samo za grde ljudi," je v sedmi sezoni serije Prijatelji modro pripomnil Joey Tribbiani, ki ga je igral Matt LeBlanc. Morda so ga slišali tudi nekateri naši radijski voditelji, ki so radijski mikrofon zamenjali za delo pred kamerami, oziroma občinstvom. Zgoraj preverite, katere estradnike smo najprej le poslušali, potem pa še gledali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.