Spregovoril oče Slovenke, ki se je predajala strastem v šovu: "Trpimo"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
"Mama joka, sosedje govorijo. Zaradi tega trpimo grozne stvari."
Oglej si celoten članek

Po Mireli Lapanović, ki smo jo lahko videli tudi v šovu Parovi, in Denise Dame, ki je lani gledalce Zadruge razveseljevala z vročo akcijo v kopalnici, se je seksu pred kamero v istem šovu predajala tudi Urša Škofic, znana iz šova Ljubezen po domače. Urša se je takrat borila za Mateja Ruparja, ki je zaslovel s Kmetijo. Odšla sta celo na romantično potovanje, kjer pa je branil njenega poljuba. Lepotica je v posteljo skočila z bosanskim vplivnežem Bilalom Brajlovićem, ki jo je začel poljubljati in slačiti. Urša se je sprva še branila, nato pa popustila in se "spustla v oralno zadovoljevanje", poroča srbski Espreso.

Danes pa je za Pink.rs spregovoril njen oče Darko, ki pravi, da njena družina v Sloveniji preživlja pravo kalvarijo. "Razočaran sem, srce me boli. Neverjetno, da je to storila že drugi, tretji dan, to mi ne gre iz glave. Da se je tako sprostila, spozabila ... Srce me boli, zelo sem razočaran. O tem pišejo slovenski mediji, Sramota je, kar nam je naredila. Niti vam ne bi bilo vseeno, da vaša hčerka naredi nekaj takega," je močno vznemirjen oče Darko zaupal srbskemu portalu. 

Povedal je še, da ne odobrava zveze med Uršo in bosanskim zvezdnikom: "Niti slučajno ne podpiram ničesar med njima! Razočarala me je do konca. Ne vem, kaj naj vam rečem. Mama joka, sosedi govorijo ... Zaradi tega trpimo grozne stvari. To je storila drugi dan, da je peti mesec, neka simpatija, to bi razumel, ampak tole ... To je katastrofa! Tega ne morem prenesti." 

Foto: Voyo Urša Škofic, Ljubezen po domače

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 17:40 13. September 2022.

    vedla je kam je šla..kaj se zdej folk koji ud zgraža??!!..sve je to za ljude!!;)))

  • 16:56 13. September 2022.

    Tako mlada a već Slovenka :)

  • 16:07 13. September 2022.

    No v srbiji so si na podlagi teh zadev že lahko ustvarili mnenje o Slovenkah. Ne bodo več rekli ta …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.