Spregovoril trenutno najbolj osovraženi heker

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Javil se je heker, ki ga sovraži pol Hollywooda.
Oglej si celoten članek

Hollywood se od šoka še vedno ni opomogel. Neznani heker je na spletu objavil gole fotografije najmanj 100 zvezdnikov, med drugim tudi posnetke Jennifer Lawrence, Kate Upton, Kim Kardashian, Mary Kate Olsen, Mary Elizabeth Winstead, Rihanne, Gabrielle Union, Hayden Panettiere, Kaley Cuoco, Hillary Duff, Care Delevingne, Ariane Grande in Kirsten Dunst.

Nepridiprav naj bi zlorabil napako na Applovemu iCloudu, sistemu za shranjevanje, a, kot pravi, temu ni tako. Heker trdi, da ni vdrl v mobilnike in iCloud zvezdnikov, ampak da fotografije zbira. "Nisem heker, sem zbiratelj,“ je povedal in dodal, da bo za nekaj časa izginil.

Pikantni posnetki so bili najprej objavljeni na strani '4chan.org', nato pa so se razširili po svetu. Nekateri slavni so že napovedali tožbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.