Spregovorila vdova Robina Williamsa

Foto: EPA
Foto: EPA
Vdova komika Robina Williamsa je razkrila, da je bilo njegovo zdravje 'prava nočna mora' in da je imel priljubljeni igralec zdravstvene težave, zaradi katerih bi umrl v roku treh let.
Oglej si celoten članek

"Živeli smo pravo nočno moro,“ je njegova vdova povedala za ABC's Good Morning America.

V primeru, da ne bi sam končal svojega življenja, bi Robin Williams umrl v roku treh let zaradi svojih zdravstvenih težav, je pojasnila Susan Williams. Priljubljeni igralec je bil namreč diagnosticiran s Parkinsonovo boleznijo in imel t.i. demenco z Lewyjevimi telesci. Slednja vpliva na motnje možganskih funkcij in posledično oslabi spomin, presojo, gibanje, koncentracijo in vizualno percepcijo.

"Če bi Robin imel srečo, bi mu morda ostala tri leta"

"Če bi Robin imel srečo, bi mu morda ostala tri leta,“ je Williamsova pojasnila v omenjenem intervjuju in dodala: "In to bi bila tri težka leta. Dobra možnost je, da bi bil zaprt notri.“ Williams naj bi bil ob smrti sicer "popolnoma trezen“ je še pojasnila vdova, vendar se je ob tem bojeval z depresijo in aksioznostjo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.