Spremembe: Planet TV z novim imenom

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Po novem stavijo na ženske …
Oglej si celoten članek

Planet TV je od jeseni 2017, ko se je Planetu in Planet 2 pridružil še Planet PLUS, na trgu prisoten s tremi kanali. Planet PLUS bo od 23. avgusta na voljo z novim imenom Planet Eva, ki prinaša tudi osveženo, sodobnejšo podobo in programsko shemo, v središče pa postavlja ženski del televizijskih gledalcev, so sporočili.
 
V ponedeljek, 23. avgusta, bo na Planet Eva prvič na sporedu nadaljevanka Moč ljubezni (El privilegio de amar). Gre za telenovelo iz zlate dobe mehiških telenovel, ki je bila posneta leta 1998 in velja za eno najbolj uspešnih ter nagrajenih mehiških telenovel.  Prav tako 23. avgusta bo na Planet Eva prvi del še ene mehiške uspešnice, telenovele Rubi. V naslovni vlogi izjemno uspešne ljubezenske zgodbe blesti Barbara Mori, telenovela pa je dobila tudi sodobno predelavo. Priljubljena turška nadaljevanka Ženska, katere tretjo sezono smo spremljali na Planetu, se bo od ponedeljka do petka ob 18.00 nadaljevala na Planet Eva, kjer bomo lahko spremljali tudi ponovitev legendarnih telenovel Esmeralda in Prevare. Vsako jutro ob 9. uri nas bo še naprej pričakala Jasmina Kandorfer s pogovorno oddajo Klepet ob kavi.
 
Ob koncih tedna bomo na Planet Eva lahko uživali ob odličnih filmih, obljubljajo. V prihodnje se na Planet Eva obeta še več novosti, tudi modno in zvezdniško obarvane serije, spremljali pa bomo lahko tudi ponovitev nenavadnega ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:22 12. Avgust 2021.

    Vse za večjo gledanost, do zdej so planet gledal 3 gledalci, po spremembi imena pa jih bo 6, povečanje gledanosti …

  • 10:01 12. Avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko …

  • 08:02 12. Avgust 2021.

    Kaj pa PLANET za znoret ali morda PLANET JANEZ ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.