Spremenjena: Uf, tako suha je bila Carmen iz Sanjskega moškega

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Leta 2019 se je borila za življenje.
Oglej si celoten članek

Foto: Facebook carmen osovnikar Ena od kandidatk šova Sanjski moški, ki si jo bomo zapomnili, je tudi Mariborčanka Carmen Osovnikar. 39-letnica je v šovu večkrat poudarila, da je v življenju veliko prestala, našemu mediju pa je zaupala, da se je leta 2019 borila za življenje.

Na njenem profilu na Facebooku smo opazili fotografijo, na kateri je videti še precej bolj suha, kot je danes.

"Drži, še bolj suha sem bila. Težko se zredim, čeprav ogromno pojem. V šovu sem  pojedla več od vseh drugih deklet,“ pravi Carmen, ki je veliko kilogramov izgubila tudi leta 2019. Takrat je njena teža padla na 48 kilogramov in njeno življenje je viselo na nitki.

"Skoraj bi umrla zaradi težav s slepičem. Pol leta niso ugotovili, kaj je narobe z mano. Nisem mogla jesti, vse sem izbruhala. Shujšala sem na 48 kilogramov. Tudi psihično si popolnoma uničen, saj veš, da si bolan, ne veš pa, kaj je narobe. To ni bilo normalno. Predpisovali so mi antibiotike, da sem na koncu zbolela še za vnetjem trebušne sluznice. Tik pred zdajci je zdravnica ugotovila, da se mi je razlil slepič, ki je bil na drugi strani trebušne votline. Takih primerov je na svetu zelo malo. En dan pozneje bi bilo zame morda že prepozno. Po operaciji sem se spet morala vrniti v bolnišnico, ker nisem mogla jesti. Dajali so mi umetno hrano,“ je za Žurnal24 razkrila Carmen, ki po tej izkušnji življenje ceni še veliko bolj. 

"Takrat se zaveš, da je življenje le eno in ga je treba uživati, saj ga je lahko jutri že konec. Delam, kar hočem, zapravljam svoj denar ... Ne moreš biti vsem všeč. To moraš sprejeti. V življenju sem veliko pretrpela, da se me te stvari ne dotaknejo več.“

Carmen ob tem prizna, da je denar zapravila tudi za lepotne posege. "Nič nimam proti lepotnim posegom. To je moje življenje, s svojim telesom lahko počnem, kar hočem. Rada sem urejena, zato se bom lepotnih posegov, če bo treba, posluževala tudi v prihodnosti. Sicer pa sem z uporabo polnil začela relativno pozno, šele po 35. letu,“ pravi Carmen, ki so ji lepotni strokovnjaki popravili tudi oprsje in ustnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:29 9. Maj 2021.

    Jaz jo rada gledam.

  • 21:15 6. Maj 2021.

    Tejle dečvi pa njena suhota nič ne pomaga, polnila v žnablih in joških pa jo samo še pogršajo. Vsak transvestit …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.