Sprožila postopek za ločitev

Foto: Žurnal24 Heidi Montag in Spencer Pratt (Foto: Pixsell)
Heidi Montag je najela odvetnico za ločitve Jodeane Farrell. Blondinka očitno razhoda s Spencerjem ni zaigrala. Tokrat gre zares.
Oglej si celoten članek

23-letna prepoznavna blondinka se že izselila iz domovanja, ki ga je delila s svojim soprogom Spencerjem Prattom. Heidi naj bi imela dovolj njegovega gospodovalnega značaja in zakona, v katerem je morala biti tiho kot miška.

Blondinka se je podvizala in najela znano odvetnico, ki naj bi se s še pred kratkim zaljubljenim parom srečala in dogovorila, kako si bosta razdelila imetje. Postopek ločitve naj bi se začel čez dva tedna, poročajo ameriški mediji, ki še pišejo, da si želita tako Heidi kot Spencer svojo ločitev ohraniti za štirimi stenami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.