Sramota: Igralka razkazovala tetovažo z napako

Foto: Profimedia
Emma, Emma … Hermioni se to ne bi zgodilo.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica filmov o čarovniku Harryju Potterju, Emma Watson, je tudi na Oskarjih poskušala opozoriti na boj proti spolnemu nadlegovanju, in sicer s tetovažo na roki. Njen tetovator pa je očitno imel slab dan … Namesto Time's Up, imena gibanja proti spolnemu nadlegovanju, ki so ga ustanovili zvezdniki, je namreč napisal Times Up.

Foto: Profimedia emma watson

Nekateri uporabniki družbenih omrežij so se iz zvezdničine napake norčevali, drugi pa so ji stopili v bran in opozorili, da je pred kratkim gibanju, ki poskuša na različne načine pomagati žrtvam, darovala milijon funtov.

Kakor koli že, na srečo gre za začasno tetovažo. Emma se je iz napake pošalila. Na Twitterju je zapisala, da se išče lektor, ki ima z opuščaji izkušnje.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 08:52 6. Marec 2018.

    Če je tolk glupa, da si to tetovira.. Zakaj ni dodala še heštega..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.