Sramota na rdeči preprogi

Foto: Profimedia jennifer garner Foto: Profimedia jennifer garner
Jennifer Garner je na rdeči preprogi pokazala perilo za oblikovanje telesa.
Oglej si celoten članek

Igralka Jennifer Garner je pred kratkim povedala, da se, odkar je trikratna mamica, prireditev ne udeležuje veliko. Da ni lagala, je dokazala na premieri filma Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day.

Zvezdnica je nosila prelepo črno obleko iz modne hiše Valentino. Vsi prisotni so videli, kako je lepotica žarela in vsi prisotni so lahko tudi videli, kaj nosi pod črno kreacijo. Z neprevidno gesto je namreč dvignila levi del obleke in pokazala svoje perilo za oblikovanje telesa.

Jennifer pa neljubi dogodek ni spravil iz tira. Kot poročajo, je veselo dajala intervju, nato pa si ogledala film.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.