Sramota za nekdanjo spajsico

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekoč je bila del ene izmed najuspešnejših dekliških skupin, danes pa Geri Halliwell komajda proda še kakšno zgoščenko. No, vsaj v deželi tam spodaj.
Oglej si celoten članek

Ko je bila še del Spice Girls in bila slavna po vsem svetu, si Geri Halliwell najbrž ni mislila, da bo nekoč s težavo prodajala svojo glasbo. Rdečelasa Geri je pred kratkim posnela novo pesem Half of Me, ki je pred dnevi izšla tudi v Avstraliji, a tam so za zdaj prodali le 393 kopij svežega singla.

41-letna Britanka je sicer že nekaj časa prisotna na avstralskih tleh, kjer je sodnica v šovu Avstralija ima talent, a kot solo pevka je doživela hladen tuš. "Pesem je dobila, kar si je zaslužila," je dejal Damien Nicholas s spletne strani Auspop. "Obožujem Geri, a nad tem singlom bi najbrž tudi sama pred desetimi leti vihala nos." Njeno pesem lahko slišite tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.