Srbi končno dobili prvi H&M

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Švedska blagovna znamka H&M, ki je znana po cenovno dostopnejših oblačilih, je ta teden odprla prvo trgovino v Beogradu. Do konca leta naj bi v srbski prestolnici odprli še eno trgovino.
Oglej si celoten članek

Trgovina v beograjskem trgovskem centru Delta city se razprostira na 2.100 kvadratnih metrih površine, v njej pa lahko kupci izbirajo med izdelki za moške, ženske, najstnike in otroke, na voljo pa so jim tudi spodnje perilo, modni dodatki in kozmetika.

Po dveh trgovinah v prestolnici švedska veriga načrtuje odprtje tretje trgovine v Novem Sadu prihodnje leto.

Švedska veriga, ki je znana po cenovno dostopnejših oblačilih, je bila ustanovljena leta 1947, danes pa ima skupno več kot 2.900 trgovin v 50 državah. H&M zaenkrat po prodaji ostaja največji trgovec s tekstilom na svetu, a ga utegne še letos prehiteti največji tekmec, španski Inditex, ki ima v lasti Zaro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:54 31. Avgust 2013.

    vsakič, ko oblečete kak izdelek, se spomnite obogiš šivilj. Enako se godi delavcem dobaviteljev slovite Ikeae.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.