Srbi ugasnili kamere: Ksenija poškodovana po pretepu

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ksenija se je v šovu Parovi očitno stepla s sotekmovalko, ki je že v prejšnjih sezonah fizično obračunala z eno od sotekmovalk.
Oglej si celoten članek

Ksenija Kranjec, tekmovalka slovenskega Big Brotherja, se je v srbskem šovu Parovi očitno dobro vključila v družbo, saj se je z dekleti na novoletni zabavi polivala z vinom in si alkohol lizale s teles.

No, a očitno se Ksenija ni najbolje ujela z vsemi sotekmovalkami. S Teodoro naj bi se med prepirom celo stepli, kot poroča srbski medij cenzurisano.com. Kako hud je bil pretep, ne vemo, saj so se kamere v tistem trenutku umaknile (ugasnili so tudi mikrofon), a zdi se, da ni bilo tako nedolžno.

Voditeljica je Kseniji dovolila, da se je šla osvežiti v kopalnico, Slovenka pa je pri sotekmovalki preverila, če je z njeno ustnico vse v redu. Očitno jo je Teodora poškodovala.


TEATEA by zadkostellbokizadko

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.