Srbi zafrknili Mirelo Lapanović

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Oboževalci razočarani, Mirela ni vstopila v srbski šov Parovi.
Oglej si celoten članek

Mirela Lapanović, zmagovalka slovenskega Big Brotherja, je danes ponoči zelo razočarala svoje največje oboževalce, saj ni vstopila v beograjsko vilo, v kateri snemajo resničnostni šov Parovi.

Mirela je svoje oboževalce namreč pozvala, da si ogledajo njen vstop v vilo v torek zvečer in se pri povabilu zelo potrudila, saj je celo svojo stran za oboževalce na Facebooku preimenovala v Mirela Leli Lapanović – Parovi Queen Team.

Veliki vstop v šov Parovi je admin strani napovedal za torek ob enajsti uri zvečer, a so njene oboževalce pustili na suhem. "Zato ne bi smeli omenjati dneva vstopa, ker se je veliko njenih podpornikov razjezilo, ker smo čakali tako dolgo zaradi nje in evo … Brez veze," je napisala ena od oboževalk.

O Mireli na spletni strani televizije Happy TV, ki šov predvaja, za enkrat ne duha ne sluha. Bo sploh vstopila?

Foto: Facebook Mirela Lapanović

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 09:45 31. Marec 2017.

    Tole bo še kuhna!

  • 20:10 29. Marec 2017.

    za tole slovenku je dosta da ide u zemun ka onim od prijatelja od zemunskog klana

  • 16:52 29. Marec 2017.

    Kaj pa, če je vizažist zbolel, neurejena pa ne more not???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.