Srbkinja osvojila Schweinsteigerja

Foto: Reuters Ana ivanović Foto: EPA Schweinsteiger Bayern München Arsenal Liga prvakov osmina finala
Ljubezen je nemškega nogometnega zvezdnika Bastiana Schweinsteigerja pripeljala v Beograd.
Oglej si celoten članek

Govorice o romanci med Bastianom Schweinsteigerjem in Ano Ivanović krožijo že nekaj časa. Sedaj pa so mediji le dobili potrditev, ki so jo tako težko čakali. Schweinsteiger je obiskal Beograd, kjer se je srečal z Anino družino.

Kot poroča Kurir, so se na večerji zbrali na Zemunu. V družbi je bil poleg zaljubljenega para tudi Anin brat Miloš. "Nogometaš je dejal, da mu je Srbija všeč in da načrtuje, da jo bo spet obiskal za prihajajoči Anin rojstni dan,“ je za omenjeni časnik dejal vir. 

Nogometaš za nemške medije ni želel komentirati svojega zasebnega življenja. Bolj jasna pa je bila Sara Brandner, do nedavnega njegova spremljevalka. "Moje življenje teče dalje tudi brez Bastiana. Kaj se je v resnici zgodilo, vem samo jaz. Zagotovo je moj bivši,“ je povedala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.