Srbska hrana zdelala Butlerja

Foto: Žurnal24 Igralec se že počuti bolje. (Foto: Flynet/JLP)
Igralcu Gerardu Butlerju srbska kuhinja očitno ne ustreza. Zaradi zastrupitve s hrano je končal v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek zvečer so v zasebni beograjski kliniki Ristić sprejeli škotskega igralca Gerarda Butlerja. Potrjeno je, da je imel povišan tlak, za kar sta krivi preobilni hrana in pijača.

Butler je trenutno v Beogradu, kjer snema film Koriolan. Ker se mu je stanje močno poslabšalo, so ga producenti in člani snemalne ekipe peljali k zdravnikom.

"Igralec je okoli 18. ure prispel v bolnišnico, po pregledu in testu krvi pa so mu dali infuzijo. Zdravniki so pri njem ugotovili povišan krvni tlak, ki je posledica konzumiranja težke hrane in velike količine pijače. Ker ni navajen na srbsko kuhinjo, se je igralec lažje zastrupil. Za njegovo trenutno zdravstveno stanje je kriva tudi utrujenost, saj je zadnje dneve poleg obveznosti na snemanju užival v čarih nočnega življenja," je povedal vir blizu igralca.

Igralca so zaradi boljšega počutja že prepeljali v apartma, kjer biva.

V omenjeni kliniki niso hoteli ne potrditi ne ovreči navedb, da je slavni igralec pri njih poiskal pomoč. Povedali so le, da spoštujejo zasebnost svojih pacientov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.