Srbska zvezda se zaradi ljubezni seli v Novo mesto

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Novomeščani naj bi dobili novo sosedo ...
Oglej si celoten članek

Srbska turbofolk pevka Dara Bubamara naj bi se, po poročanju srbskih portalov, kmalu preselila v Novo mesto. Razlog za njeno selitev je, seveda, ljubezen. Njen partner, 27-letni košarkar Duško Bunić, je v košarkarški klub Krka prestopil sredi decembra.

Dara in Duško sta se sicer pred nekaj tedni razšla, saj jima ljubezen na daljavo očitno ni uspevala, poleg tega pa je bil košarkar večkrat zelo ljubosumen, kar je 40-letnico preveč motilo. Duško je kasneje priznal napako in se s pevko spet zbližal, ko je imela nekaj nastopov v Sloveniji.

"Dara vedno več časa preživi v Sloveniji in počasi že načrtuje, da se preseli v Novo mesto. A seveda mora misliti tudi na svojega osemletnega sina. Oba sta zelo zaljubljena in Duško je odločen, da bo njuna zveza obstala,“ je za srbski Kurir povedal vir blizu pevki. Dara pa je povedala: "Vse je v najlepšem redu. Srečna in zadovoljna sem. Ali se moram s svojim partnerjem slikati in to objaviti na Instagram, da bi ljudem dokazala, da sem izpolnjena?"

xxx

 

 
 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • Ivo
    20:53 22. Februar 2017.

    Se počutiš švoh, privat? Ogrožen, prestrašen? Se ti hlače tresejo? Manjka samozavesti, čakalna doba pri psihiatru pa predolga? Morda ravno …

  • 19:44 22. Februar 2017.

    moje mnenje je da je že prevelika številka srbskih priseljencev! Da ne govorimo o večanju njihove moči v SI!

  • 14:58 22. Februar 2017.

    no, zdej bomo pa še večja tunguzija s tole cajkarsko "mega zvezdo" .. upam, da ga čimprej šutnejo iz kluba

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.