Srbsko manekenko fant mučil do smrti

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Srbsko manekenko Vladislavo Červenko je fant Darijan Musić pretepel in mučil do smrti.
Oglej si celoten članek

Šestindvajsetletno srbsko manekenko Vladislavo Červenko so policisti v ponedeljek našli mrtvo v njenem stanovanju v Novem Sadu, poroča srbski Alo! Do smrti naj bi jo mučil in pretepel Darijan Musić, s katerim je bila lepotica v zvezi dve leti, piše srbski Pressonline. Musić, ki je policiji znan po tem, da se giblje v mamilarskih krogih, naj bi po okrutnem zločinu zbežal iz države, a ga je policija že ujela. "Sožalje družini. Nisem hotel," je zločin priznal na Facebook strani, kjer je tudi zapisal, da ga je lepotica varala, ko je bil v zaporu.

Sodnik Miroslav Alimpić je za Alo! povedal, da je bilo telo manekenke polno poškodb, ki naj bi bile povzročene s topim predmetom. Na telesu so vidne tudi opekline ugasnjenih cigaret, ki jih je Vladislava utrpela, ko je bila še živa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 21:22 16. November 2012.

    Lep pozdrav, javljam se iz sSlovenije, kjer nujno potrebujemo tvojo pomoc! http://skrci.me/fyGGy sSlovenija je le ena izmed mnogih držav v …

  • 13:07 15. November 2012.

    mogoče je bila malo preživa v posteljah svojih menađerjev??

  • 13:13 14. November 2012.

    Me zanima ce bo v zaporu noso tako oprijeto majcko :D <br /><br />http://www.b92.net/news/pics/2012/11/14/155340706250a35972284e4837671056_orig.jpg

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.