Srce Denisa Toplaka je strto: "Ni ga več"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Izgubil je štirinožnega prijatelja.
Oglej si celoten članek

"Psi nikoli ne lažejo o ljubezni," je zmagovalec Kmetije Denis Toplak pred časom zapisal ob fotografiji, na kateri je s svojim psom Riom, ki je včeraj poginil.

Francoskemu buldogu je želel Mariborčan pomagati, saj je imel težave z dihanjem, ki naj bi jih odpravili z operacijo. Še preden pa se je poseg začel, so se pri psu pojavile težave s srcem. Veterinarji ga niso mogli rešiti. 

"To, kar se je danes zgodilo, je brezzveze. Hotel sem pomagati, a se je od revčka srce zaustavilo. Niti začelo se še ni, pa je prišlo do zastoja srca. Preverili bodo, kaj se je zgodilo. Ria več ni. Ni ga več," je v solzah povedal Denis in se zahvalil za sočutne besede, čeprav ga v tem trenutku prav nič ne more potolažiti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:44 10. Marec 2023.

    Psa je bilo škoda lastnika pa, veliko manj.! Vse bi naredil samo za svojo promocijo. Fuj in fej ..s takimi..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.