Srce mu je ukradla manekenka

Foto: Žurnal24
Igralec Orlando Bloom naj bi se do ušes zaljubil v manekenko Mirando Kerr.
Oglej si celoten članek

Miranda Kerr © AFP

 
Postavni igralec Orlando Bloom je po koncu ljubezni s Kate Bosworth skakal od cveta do cveta, a tega je menda zdaj konec. Kot poročajo ameriški mediji, naj bi temnolascu srce ukradla manekenka za spodnje perilo Miranda Kerr . Golobčka so opazili v neki restavraciji v Londonu. "Videti sta bila srečna. Ves večer sta se stiskala in božala," je povedala priča.

Kdo je torej lepotica, ki je umirila divjega igralca?
Miranda prihaja iz Avstralije. Z manekenstvom se je začela ukvarjati leta 1997, ko je bila stara 13 let. Ko je zmagala na lepotnem natečaju, se je v ponudbah kopala. A Miranda ni le lepa, temveč tudi pametna. Kljub delu je končala šolo. Lepotico smo lahko videli na naslovnicah revij, kot so Elle, Vogue in Harpers Bazaar. Nato jo je odkrila tudi blagovna znamka Victoria's Secret in jo takoj najela za modno revijo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.