Srce parajoče: Shakira v javnosti tolažila sina

Foto: Profimedia shakira Foto: Profimedia shakira Foto: Profimedia shakira Foto: Profimedia shakira Foto: Profimedia shakira Foto: Profimedia shakira Foto: Profimedia shakira Foto: Profimedia shakira Foto: Profimedia shakira
Pevko so ujeli na sprehodu s sinovoma.
Oglej si celoten članek

Pevka Shakira in nogometaš Gerard Pique se po 11 letih razhajata. Razlog za konec slavne zveze naj bi bila nogometaševa nezvestoba, o kateri se je že dalj časa šušljalo. Govorice so na uho prišle tudi zvezdnici, ki je najela zasebnega preiskovalca, ki ji je priskrbel dokaze.

Shakira naj bi po izjavi za javnost na ulici doživela napad panike, še bolj tesno pri srcu pa ji je verjetno bilo, ko je svet izvedel, da ima njen bivši že novo sopotnico.

Stres, ki ga doživlja mama, občutijo tudi otroci. Shakira ima dva sinova, Sasha je star sedem, Milan pa devet let. Slednji je bil med nedavnim sprehodom z bratom in mamo tako žalosten, da ga je morala zvezdnica tolažiti. Kako hudo je bilo njej, ko je gledala sinovo bolečino, si lahko ogledate v galeriji. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.