Srce Tima Koresa pripada trem "damam"

Foto: Osebni arhiv tim kores Foto: Osebni arhiv tim kores Foto: Osebni arhiv tim kores
Član skupine In&Out Tim Kores se pri osvajanju kdaj pa kdaj zanaša tudi na šarm svojih kužkov.
Oglej si celoten članek

Koliko časa že imate svoje psičke?
Doma smo ljubitelji štirinožcev, odkar pomnim. Zmeraj je bil in je pes pri hiši. Tako da trenutno imam tri pse – jazbečarko Rozi (13 let), mešanko Loli (6 let) in pšenično terierko Luno (13 let). 

Kdo jim je izbral imena?
Imena smo jim izbrali skupaj z družino. Ime Loli pa je izbrala mlajša sestra Zala, saj je njena. Smo pa z izborom nekako zadeli njihove značaje. Rozi je šefica, Loli je zelo poredna, Luna pa čisto umirjena.

Kaj vam pomenijo psičke?
Pomenijo mi veliko, brez njih si življenja ne predstavljam, saj me spremljajo že od malega. Psi se te vedno razveselijo, pa naj bo karkoli … Saj poznate pregovor "Če zakleneš v avto psa in ženo … Ko odpreš vrata, kdo te je bolj vesel"? (smeh) Psi oddajajo čisto svojo energijo, dobro voljo, navihanost, iskrenost, se pravi vrline, ki jih ljudje pogosto ne izkazujemo.

Ste jih že kdaj "izkoristili" za osvajanje deklet?
Hehe, bi se našel kakšen primer, ja. Pes skoraj vedno „vžge“, če ga izkoriščaš v ta namen, ampak jaz se tega bolj poredko poslužujem. Mogoče le takrat, ko sem že od daleč prepričan, da ima rada živali. Takšnim potem pokažem žival (smeh).

Bi lahko živeli brez živali?
Težko. Sem njihov velik ljubitelj in zagovornik, zato sem imel doma vedno veliko raznovrstnih živali – od tarantel, kač, kuščarjev, tropskih žabic do ščurkov in paličnjakov. Ko sem v trgovini zagledal tarantelo v groznih bivalnih pogojih, sem jo kupil in ji skušal narediti ''kraljestvo'' oz. najboljši približek njenemu naravnemu habitatu. Mislim, da nikoli ne bom brez živali.

Bi lahko imeli dekle, ki ne bi maralo psov?
Niti pod razno. Naj me sprejme takšnega, kot sem, z vsemi minusi in bonusi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.