Srčna bolečina Mirne Reynolds

Foto: Arhiv skupine
Foto: Arhiv skupine
Na radijske valove prihaja nova skladba skupine Sinji galeb, ki nosi naslov Na kamnih stare bolečine.
Oglej si celoten članek

Na kamnih stare bolečine je zelo čustvena skladba v energičnem grškem melosu. Avtorica melodije in besedila, ki govori o prebolevanju srčne bolečine, je znana pevka Mirna Reynolds, za aranžma in produkcijo pa je poskrbel glasbeni maček Tomi Valenko. Člana zasedbe Sinji galeb, Nataša in Saša, sta z odličnima vokaloma in interpretacijo seveda dodala svoj pečat in tako je nastala skladba, ki poslušalcev zagotovo ne bo pustila hladnih!

Skladba Na kamnih stare bolečine počasi napoveduje tudi njun album, ki ga pripravljata s svojo ekipo in bo že drugi po vrsti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.