"Sreča zame, da imam delo!"

Foto: Arhiv izvajalca
Foto: Arhiv izvajalca
Eden najbolj priljubljenih glasbenikov na Hrvaškem, energični Tony Cetinski, letos ne bo imel veliko časa za počitnice.
Oglej si celoten članek

"Celo poletje nastopam, a se ne pritožujem," nam je povedal Tony Cetinski. "V teh časih je treba poprijeti za delo in vesel sem, da ga imam in da v njem uživam."  Kljub letom, Cetinski jih šteje 44, ni obremenjen z mlajšo konkurenco. "Res nisem več videti star 20 let, ampak s pomočjo fitnesa na odru še vedno znam skakati. Imam dovolj energije." In precej bo skakal tudi po naši Sloveniji.

Videli smo ga že na velikem koncertu s Perpetuum Jazzile, a njegovih obiskov pri nas še ni konec. "O, ne, ne, rad imam Slovenijo, zdite se mi odlično občinstvo," pravi. Ker ima rad Slovenijo in je navdušen nad našo, sicer skromno, Obalo, bo v Portorožu nastopil že prihodnjo soboto. V tamkajšnjem klubu Paprika se namreč obeta vroče estradno poletje in Tony se tega nastopa še posebno veseli. "Dobro morje, dobra družba, dobra glasba in dober žur." Dovolj razlogov za dobro poletje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.